TÄYSPALVELU

 

Täyspalvelussa voit tuoda tavaraa myyntiin niin, että me hoidamme kaiken. Täyspalvelun avaus maksaa 10 €, mitään muuta myyntipaikkamaksua ei ole, vaan myyntien tuotto menee "fifty-fifty"- periaatteella puoliksi eli provikka myynnistä on 50 %.


Täyspalvelussa me teemme kaiken. Hoidamme hinnoittelun kuuden vuoden kirpputorimyynnin asiantuntemuksella, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

 

Hoidamme tuotteiden hinnoittelun, esillepanon, järjestämisen ja myynnin, sekä tilityksen. Kalleimpiin tuotteisiin asennamme hälyttimiä.

 

Myyntiaika on neljä (4)  viikkoa. Täyspalvelun alkaessa tuodaan kaikki tuotteet kerralla Pikku Siiliin (vaatteet + mahdolliset isommat tavarat )

Tilitämme myyntituotot  sinulle valitsemallasi tavalla käteisellä tai tilille maksettuna.

 

 

Asiakkaan osuus:

Varata täyspalvelupaikka (kirppikseltä tai puhelimitse).

Asiakkaan tulee katsoa tarkasti läpi myyntiin tuomansa vaatteet ja tavarat.

Veloitamme jokaisesta täyspalveluun sopimattomasta tuotteesta 10snt/tuote.

Tässä ohjeet hyvään täyspalveluun:

Täyspalveluun otetaan myyntiin vain vastapestyjä ja silitettyjä, siistejä, ehjiä ja värinsä/muotonsa säilyttäneitä ajanmukaisia lastenvaatteita ja tavaroita.

Vaatteiden tulee olla alle 5 vuotta vanhoja ellei kyseessä ole klassikko tuote ( marimekko tms. )

Täyspalveluun emme ota enää äitiysvaatteita eikä pehmoleluja.

Myyntiin otetaan vaatteita sesongin mukaan eli kevät/kesä ja syksy/talvi.

Jos tuot myyntiin leluja tai pelejä mihin kuuluu paljon pikkuosia,  niiden tulee olla tarkastettuja, puhtaita, ehjiä ja pakattuina kaikki samaan pakettiin/pussiin.

Huom. kaikkien osien tulee olla tallella.

Pelit olisi hyvä olla alkuperäispakkauksissa.

Bodyt mielellään napitettuina.

Mahdolliset vanhat kirpputorilaput tulee olla poistettu, mutta yleensä jos tavarat eivät ole menneet kaupaksi muilla kirpputoreilla, on niiden myynti jatkossakin hyvin epätodennäköistä.

Samoja, jo kertaalleen täyspalvelussa olleita tavaroita, emme ota enää myyntiin.

 

PikkuSiili pidättää oikeuden jättää laittamatta myyntiin tavaroita, jotka eivät täytä em. vaatimuksia. Laitamme nämä tuotteet pois.

 

Pakkaa myyntiin tuotavat tuotteet  kasseihin, joihin kirjaat oman etu- ja sukunimesi sekä päivämäärän. (Et välttämättä saa takaisin juuri samoja kasseja, joten älä tuo tavaroita "lempparikassissa".)

Kaikki lelut (pienet osat), pienet vaatteet, sukat, alusvaatteet, sukkahousut pakataan  uusiin, kirkkaisiin minigrippusseihin  koot merkittyinä sekä myyntiin sopiviksi eriksi.

Pussilakanoihin ja tyynyliinoihin koko merkinnät. ( pinnasänky, junior...)

 

Mitä tuoda myyntiin:

Myyntiin voi tuoda kaikkea lapsiin ja äitiyteen liittyvää vaatetta ja tavaraa. Erityisen hyvin myyvät myös lelut, pelit ja kirjat. Myyntiin voi tuoda myös isompia tuotteita kuten esim. kylpyammeita, pyöriä, pyöränistuimia, turvakaukaloja, pinnasänkyjä ja lastenhuoneen kalusteita yms. Mitä monipuolisempi "kojusi" on, sitä parempi on yleensä myynti.

Huom !! Emme ota myyntiin aikuisten vaatteita ,eli  50-150 cm ovat lasten täyspalveluun sopivat koot.

 

Täyspalvelupaikkaa pitää tiedustella, otamme niitä kerralla rajallisen määrän.

 

Tiedustelut PikkuSiilin puh. 045-312 0012

 

Varaa paikkasi suosittuun täyspalveluun!